Roaring Twenties Dinnershow

“Gefeliciteerd, je bent erachter gekomen waar onze jazz club bevindt. Maar let op, niemand anders mag dit weten. We willen niet dat de politie langs komt en onze alcohol afpakt. Dus mondje dicht hè.

Ik zal me alvast even voorstellen. Mijn naam is Kitty Jones en dit is Oscar Delaney, wij zijn de eigenaren van de club en wat leuk dat jullie komen. Maar kom pas wanneer het donker is, je weet maar nooit.”

Exclusieve Jazzclub

Bij de roaring twenties Dinnershow heb je het gevoel alsof je in een film bent beland. Live muziek, acteurs, dansers en een fantastische locatie. Wij brengen jou entertainment van hoog niveau. Ben jij er klaar voor om de deuren te openen naar onze exclusieve jazzclub?

Verschillende Edities​

Het mogelijk om je op te geven voor de ‘blinddate editie’ en de ‘reguliere editie’. De blinddate editie is een speciale editie waar je wordt gematched met iemand die je niet kent. De reguliere editie is voor iedereen.

Dinnershow 2.0

Het is mogelijk om een diner erbij te boeken. Wil je dit liever niet? Geen probleem. Het is ook mogelijk om bittergarnituur, deelplankjes, nootjes en chips erbij te bestellen. Of ga je toch liever voor onbeperkt drinken?

Wat staat je te verwachten?

Zit jij wel te wachten op een goede show? Maar hoef je er niet per se een diner bij? Bij The Roaring Twenties Dinnershow is de keuze aan jou. Elke gast koopt een ticket voor het basis arrangement. Daarnaast is het mogelijk om verschillende opties erbij te kopen.

Basis arrangement: 3 uur lang, the roaring twenties show, inculsief 3 drankjes naar keuze en leuke opdrachtjes tussendoor.

  • Optie 1: Onbeperkt drinken
  • Optie 2: Borrelhapjes 2 rondes
  • Optie 3: driegangen diner

Koop nu jouw tickets